Eliteserien

- Amatørmessig

Det ser ut til at Kjetil Rekdal (53) kan bli mannen som tar over Rosenborg. Prosessen med å ansette trener får Mini Jakobsen (56) til å reagere.

RETT MANN?: Jahn Ivar «Mini» Jakobsen er spørrende til Kjetil Rekdals ansettelse - og mener prosessen har virket rotete. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
RETT MANN?: Jahn Ivar «Mini» Jakobsen er spørrende til Kjetil Rekdals ansettelse - og mener prosessen har virket rotete. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Situasjonen rundt ansettelse av ny trener ruller videre i Rosenborg. De siste dagene har det aller meste handlet om Kjetil Rekdal, som har seilet opp som den store favoritten.

Bent Svele, daglig leder i HamKam, har tidligere bekreftet til flere medier, deriblant Dagbladet, at Rosenborg har sendt en forespørsel om å få snakke med Rekdal. Den har blitt innvilget.

Dermed er Rosenborg inne på det som virker som kandidat nummer tre, etter at Kjetil Knutsen ser ut til å bli værende i Bodø/Glimt, og man ikke ansatte Milos Milojevic.

- Støy

En som har fulgt med på situasjonen fra utsida er tidligere RBK-helt Mini Jakobsen. Han er tydelig på at situasjonen er alt annen enn god.

- Ståa i Rosenborg er jo dårlig. De har spilt dårlig fotball, og det har vært lite underholdende. Det har vært støy når det kommer til ansettelse av trener, så det er noen utfordringer i Rosenborg, sier Mini til Dagbladet.

Blant annet supporterne har reagert i hopetall. NRK kunne torsdag melde at supportere hadde hengt opp bannere rundt Brakka ved Lerkendal for å vise sin avsky mot styret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.