Foss på samling med WorldTour-lag:

Ambisiøs unggutt trener med med nederlandsk storlag

På sikt er målet å kjempe i toppen av Tour de France.

FÅR VISE SEG FRAM: Tobias Foss takket ja til å trene med LottoNL-Jumbo uka før Uno-X-samlinga i Cambrils. 20-åringen har ambisjoner om å bli sammenlagtrytter løpet av de neste ti årene. FOTO: Jan Brychta
FÅR VISE SEG FRAM: Tobias Foss takket ja til å trene med LottoNL-Jumbo uka før Uno-X-samlinga i Cambrils. 20-åringen har ambisjoner om å bli sammenlagtrytter løpet av de neste ti årene. FOTO: Jan Brychta Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): I januar har det ikke vært uvanlig at norske ryttere har fått muligheten til å vise seg fram og bli bedre kjent med profflag under samling.

Tidligere har både Odd Christian Eiking og Kristoffer Halvorsen gjort det samme.

Nå kan procycling.no avsløre at Tobias Foss befinner seg på samling med LottoNL-Jumbo i Alicante denne uka.

Tapte kampen om Halvorsen - vurderer Foss

Sykkelsjef i Uno-X Development Team, Jens Haugland, forteller at det nederlandske WorldTour-laget inviterte 20-åringen ned til Spania i forkant av det norske kontinentallagets samling i Cambrils i neste uke.

- Det er en strålende mulighet for Tobias å bli litt bedre kjent med miljøet og nivået i et WorldTour-lag. Han hadde lyst til å prøve det selv, og da er det han som bestemmer, sier Haugland til procycling.no.

Les også: Mange norske rytteres drøm er å sykle Tour de France. Tobias Foss vil vinne det. Sammenlagt.

Sportsdirektør Nico Verhoeven viste kraftig interesse for å signere Kristoffer Halvorsen i fjor, men sørlendingen takket i stedet ja til et tilbud fra Team Sky.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer