Amerikaner har tjent millioner på å plukke golfballer i aligatorland

Ifølge ham selv har han tjent nær 100 millioner kroner på jobben etter 14 år.

FARLIG JOBB:  Amerikaneren Glenn Berger gjør det godt på å plukke golfballer fra vannene i Florida-området. Ifølge ham selv har han tjent nær 100 millioner kroner på jobben etter 14 år. Foto: David Cannon/Getty Images/AFP
FARLIG JOBB: Amerikaneren Glenn Berger gjør det godt på å plukke golfballer fra vannene i Florida-området. Ifølge ham selv har han tjent nær 100 millioner kroner på jobben etter 14 år. Foto: David Cannon/Getty Images/AFPVis mer

Amerikaneren Glenn Berger gjør det godt på å plukke golfballer fra vannene i Florida-området. Ifølge ham selv har han tjent nær 100 millioner kroner på jobben etter 14 år.

Berger sier han henter opp cirka 1,7 millioner baller per år, og så selger han dem for en dollar (8,5 kroner) stykket etter å ha rengjort dem nøye.

De dyreste golfballene koster cirka 50 kroner i innkjøp, og Berger ser ut til å ha funnet en svært innbringende nisje.

Det er avisen US Today som forteller den spesielle historien med bilder fra CatersTV. Berger drar på seg våtdrakt og dykkemaske nesten hver dag og har møtt alligatorer et utall ganger i tillegg til livsfarlige slanger.

- Jeg liker egentlig ikke å snakke om alligatorer, men man må løse det der og da.

Det er hard jobbing nede i slam og skittent vann.

- Jeg var delvis arbeidsledig en periode og måtte stjele for å få mat da. Det fant jeg ut at ikke var måten å leve på. Så da startet jeg med dette, sier han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram