- Amerikanerne kan salg

Flankert av to modeller viser Cecilia Brækhus (36) og Kali Reis (32) muskler før boksekampen i Los Angeles. Manageren er henrykt over interessen for Brækhus i USA.

USA-DRØM: Cecilia Brækhus (nummer to fra venstre) er klar til å møte amerikanske Kali Reis i bokseringen. Kampen går i Los Angeles klokka 05.00 søndag morgen, norsk tid. Her fra pressekonferansen der også to modeller var til stede. Foto: NTB Scanpix
USA-DRØM: Cecilia Brækhus (nummer to fra venstre) er klar til å møte amerikanske Kali Reis i bokseringen. Kampen går i Los Angeles klokka 05.00 søndag morgen, norsk tid. Her fra pressekonferansen der også to modeller var til stede. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LOS ANGELES (Dagbladet): Store aviser og nyhetsbyråer har gitt Brækhus bred dekning de siste dagene. Forklaringen er enkel: For første gang skal en kvinnelig boksekamp vises direkte på TV-kanalen HBO. Sendinga går ut til hundre land.

Manager Bernie Bahrmasel mener Brækhus har en historie som selger.

– Hun vant over bokseforbudet i Norge. Hun har vunnet alle sine 32 kamper og har beltene fra fem forbund. Hun er vakker og sjarmerende. HBO er en historieforteller. Og dette er en god historie, erklærer Bahrmasel.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer