Amerikansk baseball i sjokk: Stjerne omkom i båtulykke

José Fernández ble 24 år gammel. 

OMKOM: Miami Marlins bekrefter at spilleren Jose Fernandez omkom i en båutlykke. Foto:  Kevin C. Cox /Getty Images / NTB Scanpix 
OMKOM: Miami Marlins bekrefter at spilleren Jose Fernandez omkom i en båutlykke. Foto:  Kevin C. Cox /Getty Images / NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I formiddag begynte ryktene å svirre på sosiale medier om at Miami Marlins-pitcheren José Fernández hadde mistet livet i en båtulykke søndag morgen.

I ettermiddag ble dødsfallet bekreftet av klubben.

- Hele Miami Marlins-organisasjonen er knust av det tragiske tapet av José Fernández. Våre tanker og bønner går til familien i denne vanskelige tiden, heter det i en uttalelse fra klubben, ifølge avisa Miami Herald.

Marlins-spilleren ble 24 år gammel.

Fernández var en stor profil i Major League Baseball: Han ble i både 2013 og 2016 stemt frem som en av ligaens beste spillere.

PROFIL: José Fernández. Foto: Wilfredo Lee / AP / NTB Scanpix  
PROFIL: José Fernández. Foto: Wilfredo Lee / AP / NTB Scanpix   Vis mer

Miami Herald melder at totalt tre personer mistet livet i ulykken som skjedde utenfor Miami Beach. Bilder fra ulykkesstedet viser at båten ble funnet opp ned - liggende over flere store steiner.

Søndagens kamp mot Atlanta Braves, som Fernández i utgangspunktet skulle ha spilt, er avlyst.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer