Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Amerikansk idrettsstjerne beklager til fansen etter fyllekjøringen

Lover å ikke gjenta feilen.

TATT FOR FYLLEKJØRING: Abby Wambach ble arrestert etter å ha kjørt i ruspåvirket tilstand i helga. Her etter sin siste kamp for det amerikanske landslaget i desember 2015. Foto: Derick E. Hingle-USA TODAY Sports
TATT FOR FYLLEKJØRING: Abby Wambach ble arrestert etter å ha kjørt i ruspåvirket tilstand i helga. Her etter sin siste kamp for det amerikanske landslaget i desember 2015. Foto: Derick E. Hingle-USA TODAY Sports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I helga ble den tidligere fotballstjerna, Abby Wambach, arrestert etter å ha kjørt med promille, etter å ha vært i middag hos en venn. Nå beklager hun på sin egen Facebook-side.

- Jeg tar fullt ansvar for mine handlinger. Dette er min egen feil, skriver Wambach.

Wambach ble stoppet av politiet etter å ha kjørt på rødt lys. Nå beklager stjerna for det hun har gjort, og skriver at hun har skuffet både seg selv og andre etter det dårlige valget.

- Jeg lover å gjøre hva som helst for å forsikre om at mitt dårlige valg aldri vil gjenta seg. Jeg er så lei meg for familien, venner, fans og de som vil følge et bedre forbilde, skriver hun.

La opp i desember Etter 255 kamper for det amerikanske landslaget, bestemte Wambach seg for å legge fotballskoa på hylla i desember ifjor. Da hadde hun totalt scora 184 mål for landslaget - noe verken en mann eller kvinne har klart å gjøre før henne.

Wambach har flere medaljer, den siste kom da de amerikanske jentene tok gull under VM i Canada ifjor. I tillegg har hun OL-gull fra 2004 og 2012.

Amerikaneren har også blitt kåret til årets beste spiller av FIFA i 2012, mens hun i 2011 ble kåret av Associated Press til «årets kvinnelige utøver».

Seks ganger har Wambach blitt kåret til «årets fotballspiller» i USA; 2003, 2004, 2007, 2010, 2011 og 2013.

BEKLAGER TIL FANSEN: Abby Wambach angrer på det dårlige valget etter å ha kjørt hjem fra en venn, påvirket av alkohol. Foto: AFP PHOTO / Multnomah County Sheriff's Office
BEKLAGER TIL FANSEN: Abby Wambach angrer på det dårlige valget etter å ha kjørt hjem fra en venn, påvirket av alkohol. Foto: AFP PHOTO / Multnomah County Sheriff's Office Vis mer