Amerikansk missil på Briskeby

Men et keeperbytte ødela festen etter Corrales\' drømmescoring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ham-Kam - Start 2-2.

- Et rettferdig resultat.

Det er Lars Tjærnås\' kommentar etter kampen som endte med poengdeling. Ham-Kams sportssjef syns 2-2 var et greit resultat, men er selvfølgelig ikke fornøyd med bare ett poeng hjemme.

- Vi blir en middelhavsfarer hvis vi fortsetter sånn, det er klart vi aldri er helt tilfredse når vi ikke tar tre poeng på Briskeby.

- Det jeg er mest fornøyd med i dag, er at vi løfter oss spillemessig etter Start sine scoringer, forteller Tjærnås til Dagbladet.no.

Etter en jevn, men kjedelig åpning på kampen, kunne fjorårskometen Kristofer Hæstad juble for sitt første Tippeliga-mål av året etter 12 minutter. Det ble stille på Briskeby da Steinar Pedersens innlegg traff perfekt på pannebrasken til Starts midtbanemotor.

Hæstad kom løpende inn i feltet, og var fullstendig umarkert da han satte inn kampens første scoring med hodet fra to meters hold.

Start virket piggest og mest sultne etter scoringen, og vant ballen på hjemmelagets halvdel ved flere anledninger. Likevel skulle det bli Ham-Kam som tok neste stikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer