Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ammann utskrevet fra sykehus etter skrekkfallet

- Jeg føler meg bedre.

UTSKREVET: Den sveitsiske hoppstjernen Simon Ammann er utskrevet fra sykehus etter sitt stygge fall i det siste rennet i den tysk-østerrikske hoppuken. Foto: REUTERS/NTB Scanpix
UTSKREVET: Den sveitsiske hoppstjernen Simon Ammann er utskrevet fra sykehus etter sitt stygge fall i det siste rennet i den tysk-østerrikske hoppuken. Foto: REUTERS/NTB Scanpix Vis mer

Den sveitsiske hoppstjernen Simon Ammann er utskrevet fra sykehus etter sitt stygge fall i det siste rennet i den tysk-østerrikske hoppuken.

- Jeg føler meg bedre, og jeg er glad for å få reise hjem, sa den 33-årige firedoble OL-vinneren til det østerrikske nyhetsbyrået APA.

Han var en kort stund bevisstløs etter det stygge fallet i Bischofshofen, og legene konstaterte en kraftig hjernerystelse.

Den sveitsiske landslagslegen Walter Frey sa at Ammann trenger hvile. Det er ikke bestemt når han kan gjenoppta treningen. Det er også uvisst om han rekker VM i Falun, som starter 18. februar.

(NTB)

Lik Dagbladet Sporten på Facebook.