Amok etter Ronaldo-salg

Den nye Real Madrid-spissen måtte ha politibeskyttelse etter overgangen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brasils VM-helt Ronaldo ha politibeskyttelse da rasende Inter-tilhengere kastet egg, mynter og flasker mot ham etter at overgangen til Real Madrid ble fullført. Frontruta på politibilen som kjørte ham hjem ble knust.

Lazio trenger sårt penger, og kunne ikke avslå tilbudene fra Milano-klubbene. Nesta innbrakte 30,2 millioner euro, for Crespo fikk klubben 26 millioner euro pluss spissen Bernardo Corradi.

Klubbens harde supporterkjerne likte det så dårlig at 300 av dem forlot Olympiastadion før slutt i treningskampen mot Juventus for å drive hærverk i området rundt stadion.

Horden brøt seg inn på det italienske idrettsforbundets kontorer, knuste datamaskiner, kopieringsmaskiner og arbeidspulter før de satte fyr på dokumenthauger.

På vei til kontorene satte de fyr på fem biler og tre kiosker. Dessuten ble to Juventus-tilhengere knivstukket i baken.

Politivakter måtte plasseres utenfor klubbpresident Sergio Cragnottis hus.

Hater Ronaldo

Inter-tilhengerne har lagt Ronaldo for hat etter at han slett ikke var villig til å betale klubben tilbake for dens tålmodighet mens han gikk skadet i to år. Etter å ha blitt VM-konge i sommer, ville han bare spille for Real Madrid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer