Amok på bar

LONDON (Dagbladet): Du spøker ikke med Vinnie Jones på bar. Da smeller det sjøl om du er en såkalt venn av den tidligere Wimbledon-spilleren.

Bråket startet etter at Vinnie hadde truffet Paula Yates, tidligere fru Bob Geldof. De satt sammen i et barhjørne og snakket sammen i tjue minutter.

Da Vinnie kom tilbake til den såkalte vennegjengen, var det en av drikkekompisene som slengte med leppa om at Vinnie flørtet med Paula. BANG!

Så rødt

Vinnie så rødt, som han også gjorde mange ganger da han var sjef for The Grazy Gang på Wimbledon.

Vinnie skallet ned flåkjeften. En annen fyr som prøvde å mekle, fikk seg også en uppercut.

Baren dette skjedde på er en av de hotteste for kjendisene i London. Den ligger i ambassadeområdet Belgravia i Vest-London.

Men det forhindret ikke Vinnie, som nå er i gang med å filme sammen med blant annet Brad Pitt, fra å vise muskler og idiotansikt.

Sjarmerende Vinnie

- Vinnie pleier å vanke her, og han er veldig sjarmerende. Men da han startet denne slåsskampen, var han som et vilt dyr, sier en som jobber på baren Motcombs.

Vinnie & co. ble kastet ut fra slåssbaren, ifølge Sunday People. Og det hører med til historien at Vinne har beklaget sin oppførsel.

SINT FYR: Tidligere Wimbledon-gærning Vinnie Jones smelte til et pa av kameratene da de antydet at han flørtet med Paula Yates.