Amper stemning da Barrantes ble snytt for drømmeavskjed

Poengdeling mellom AaFK og Stabæk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Aalesund - Stabæk 1-1 (1-1)

ÅLESUND (Dagbladet): Michael Barrantes har vært AaFKs største stjerne i klubbens beste periode og senket blant annet Brann i cupfinalen i 2011 med to scoringer.

I kveldens kamp mot Stabæk spilte costaricaneren sin siste kamp i norsk fotball, før han tirsdag vender snuten mot Shanghai og Kina.

Barrantes fikk riktignok en målgivende pasning, men ble trolig snytt for assist nr. 2. Dermed endte det 1-1 da Bob Bradleys overraskelsesmenn gjestet Ålesund.

- Vi burde vunnet denne kampen. Dette var veldig skuffende, sier Stabæk-spissen Adama Diomande til Dagbladet.

Drømmekontring Barrantes ønsket inderlig en drømmeavskjed og fikk en perfekt start på oppgjøret. Akeem Latifu satte i gang en mesterlig kontring med en nydelig pasning til Mostafa Abdellaoue.

Den tidligere Tippeliga-toppscoreren kombinerte lekkert med Barrantes, før han fikk tilbake ballen og plasserte den kontant i hjørnet.

- Det var en perfekt flikk fra Barrantes. Så tok jeg en skuddfinte, slik at jeg fikk tid til å plassere ballen i mål. En vakker scoring, sier Mos til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.