Gareth Bale-sagaen:

Amper stemning i Madrid

Gareth Bale forsøker nok en gang å forlate Real Madrid. Forholdet til fansen og klubben er visstnok ikke til stede, og det har vært amper stemning i over ett år.

I KULDEN: Gareth Bales forhold til Real Madrid skal være ødelagt. Foto: Shutterstock / NTB
I KULDEN: Gareth Bales forhold til Real Madrid skal være ødelagt. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gareth Bale og Real Madrid kan fort bli historie. Det meldes nå om at både Manchester United og hans tidligere klubb Tottenham er interesserte i å signere ham.

Men det at han er på vei bort er ikke noe nytt. I flere år har det blitt rapportert om at en av partene vil skille lag. Det til tross for at waliseren var en viktig del i Champions League-seierne i 2014 og i 2018, der han scoret i begge de nevnte finalene.

Siden den gang har skader og oppførsel utenfor banen blitt et stort fokus. Nå har det dukket opp en ny hendelse som vekker oppsikt.

For Real Madrid spilte nylig en oppkjøringskamp mot Getafe, som de for øvrig vant 6-0. Der var ikke Bale med i troppen, og onsdag forlot han treningsfeltet til Real Madrid uten å se hans lagkamerater spille ferdig en treningskamp.

- De spanske avisene kaller det en kald krig, for det finnes ikke et forhold. Drakta hans er ikke i Real Madrid-butikken lenger, og han var ikke en del av lanseringen av de nye draktene. De viser heller ikke bilder av ham fra treningsfeltet, og det føles som at han blir visket helt bort, sier La Liga-ekspert hos Viaplay, Petter Veland, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer