SLUTTER: Generalsekretær Bård A. Amundsen (f.v.) måtte gripe inn da Petter Northug og sponsorsjef Terje Julusmoen presset gjennom sin sponsoravtale med Red Bull. Foto: Arnt E. Folvik
SLUTTER: Generalsekretær Bård A. Amundsen (f.v.) måtte gripe inn da Petter Northug og sponsorsjef Terje Julusmoen presset gjennom sin sponsoravtale med Red Bull. Foto: Arnt E. FolvikVis mer

Amundsen trekker seg i skiforbundet

Generalsekretær ferdig etter ni måneder.

||| (Dagbladet): Bård A. Amundsen slutter som generalsekretær i Norges Skiforbund innen kort tid, melder forbundet på sin hjemmeside.

Ifølge en pressemelding trekker 45-åringen seg etter bare ni måneder. Årsaken skal være omorganisering i forbundet.

- Jeg kom til en annen organisasjon enn den jeg ble ansatt som leder i. De områdene jeg vil prioritere og vil levere på er ikke så interessant for skiforbundet nå. Da er det helt naturlig å overlate roret til andre med andre interesser og annen kompetanse, sier Amundsen.

Truls Jahnsen blir konstituert som ny generalsekretær, og skipresident Sverre Seeberg sier at det er uenighet om generalsekretærens arbeidsoppgaver som ligger bak Amundsens avgang.

- Vi har ikke klart å bli enige om dette, og har i samråd blitt enige om at Bård trekker seg fra sin stilling. Dette har vi diskutert med ham, og kommet til at hans interesser og styrker ligger på et annet felt, sier Seeberg.