<strong>UVISS FRAMTID:</strong> Patrick Thoresen vil til NHL, men er usikker på hvilken klubb det blir. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
UVISS FRAMTID: Patrick Thoresen vil til NHL, men er usikker på hvilken klubb det blir. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer

Anaheim Ducks vil ha Thoresen

Eies fortsatt av Flyers.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Oslo (NTB): NHL-klubben Anaheim Ducks vil ha Patrick Thoresen, men klubben som eier nordmannen vil ennå ikke gi slipp på ham.

Hamarsingen er klubbløs etter at han sa opp kontrakten med Salavat Julajev. Nå holdes han på pinebenken. Han eies av Philadelphia Flyers, men ønskes av Anaheim Ducks, ifølge h-a.no.

Flyers har satt Thoresen på byttelisten, noe som betyr at 26-åringen og agentene hans kan snakke med andre klubber. Til syvende og sist er det likevel Pennsylvania-klubben som tar avgjørelsene.

- Men signerer de (Flyers) meg ikke i år, blir jeg nok free agent og kan gå til en annen klubb nå i sommer, sier Thoresen.

Ifølge Thoresens svenske agent Patrick Carnbäck er interessen stor etter et svært godt år i Russland. Og det er Espen «Shampo» Knutsens tidligere klubb Anaheim Ducks (da Mighty Ducks of Anaheim) som er ivrigst.

- Om det løser seg med Flyers, er det muligheter der. NHL-klubbene pusler med stallene helt fram til september, så om en klubb er interessert nok, haster det ikke, sier Carnbäck.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer