TAP IGJEN: Anaheim Ducks-målvakt Jonas Hiller ergrer seg over Toronto Maple Leafs Tyler Bozaks andre scoring i natt. Foto:REUTERS/Danny Moloshok
TAP IGJEN: Anaheim Ducks-målvakt Jonas Hiller ergrer seg over Toronto Maple Leafs Tyler Bozaks andre scoring i natt. Foto:REUTERS/Danny MoloshokVis mer

Anaheim-tap i sju kamper på rad

Verste periode på seks år.

Anaheim Ducks ble ydmyket nok en gang og gikk på sitt sjuende strake tap, mens Toronto Maple Leafs sikret topplassen i nordvestdivisjon i NHL.

Toronto tok en klar 5-2 seier i kampen som førte Anaheim inn i lagets svakeste periode siden 2005.

Ikke bare har Ducks tapt de siste sju kampene på rad, men laget har tapt 13 av de siste 14 kampene, så det er tydelig at Anaheim er inne i en blindgate for øyeblikket.

Toronto rykket opp på førsteplassen i nordvestdivisjonen etter seieren. Boston Bruins ligger poenget bak. Canadierne har vunnet sine tre siste kamper.

- Det er klart dette er litt av en opptur for oss. Det er helt herlig å rykke opp på topplassen i tabellen etter tre flotte seirer, sa Joffrey Lupul etter seieren over Anaheim.

Han understreket at særlig tredje periode mot Ducks var sterk fra Torontos side, noe han mener understreker at laget er inne i en veldig sterk og god periode.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at vi er inne i en forferdelig periode. Ingen av spillerne på laget er i nærheten av potensialet sitt. Det er frustrerende for oss, sa Anaheim-forsvareren Sheldon Brookbank etter det sjuende strake nederlaget.

(NTB-Reuters)