Anands kone fryder seg etter Carlsens nederlag

I fjor måtte hele familien lide.

STØTTESPILLER: Viswanathan Anand fikk en opptur i sjakk-VM i går. Det var også en etterlengtet seier for kona Aruna. Foto: AFP PHOTO/Noah SEELAM
STØTTESPILLER: Viswanathan Anand fikk en opptur i sjakk-VM i går. Det var også en etterlengtet seier for kona Aruna. Foto: AFP PHOTO/Noah SEELAM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg parti fire fra klokka 13.

(Dagbladet): Vishy Anand (44) fikk en etterlengtet opptur mot Magnus Carlsen (23) i sjakk-VM i går. Etter tre partier er stillingen 1,5-1,5.

Seieren gleder inderens nærmeste støttespillere. Sjakkspillerens kone og manager Aruna Anand har ventet lenge på seieren etter nedturen i fjor.

- Vi er tilbake. Et godt parti og vi håper at Vishy spiller den sjakken vi vet han kan, sier kona Aruna ifølge NDTV Sports.

Federer Anand overrasket Carlsen og spilte solid i åpningen av gårsdagens parti. Etter tapet sa Carlsen at han var sjanseløs på seier og var skuffet over egen prestasjon.

Anands seier mot Carlsen kom i duellantenes 13. VM-parti. I Chennai i fjor spilte de ti partier uten at inderen klarte å vinne på hjemmebane.

Tidligere i år sammenlignet Aruna ektemannen med en annen sportsveteran: Tennisstjerna Roger Federer (33).

- Akkurat som Federer, kan du aldri utelukke Anand. Hvis du spør Rafael Nadal eller Novak Djokovic om Federers form, vil de aldri gi deg noe. Det er alltid en sjanse for at den tidligere sveitsiske verdenseneren vil slå tilbake og er umulig å slå, sa Aruna til nettstedet First Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer