- Anbefaler ikke rally

Pål Anders Ullevålseter rekrutterer gjerne til enduro. Men rally må folk kjøre på eget ansvar. Les svarene fra nettmøtet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flere av Dagbladet.nos lesere hadde bitt seg merke i at Pål Anders Ullevålseter sa at han ikke ville at sønnen skulle kjøre i farens hjulspor i Dakar-rallyet fordi det er for farlig.

Flere av spørsmålene som ble sendt inn til nettmøtet handlet om hvorfor han ikke vil anbefale andre å kjøre ørkenrally når han gjør det selv.

- Det går med gjennomsnittlig to personer i rallyet hvert år, og derfor anbefaler jeg ingen å dra. For skulle det skje noe, vil jeg føle ansvar. De som drar på eget initiativ, er velkommen. Jeg rekrutterer gjerne folk til å kjøre enduro og motocross, men til rally får de komme av seg selv, svarer Pål Anders.

Han lover også å bli bedre til å navigere, planen er å kjøre seks VM-runder i rally for å skaffe seg erfaring.

HYLLET ETTER LANDING:</B> Det var smil og tårer da Pål Anders Ullevålseter landet på Gardermoen etter nesten fire uker på motorsykkelsetet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer