SPÅDOM: Carlo Ancelotti tror Pep Guardiola også sparken en dag. Foto: EPA/PETER KNEFFEL
SPÅDOM: Carlo Ancelotti tror Pep Guardiola også sparken en dag. Foto: EPA/PETER KNEFFELVis mer

Ancelotti: - Guardiola vil også få sparken

Mener det er uungåelig.

Carlo Ancelotti sier alle gode trenere har fått sparken og tror Pep Guardiola også vil bli en del av den klubben en dag.

- Det er ingen manager som aldri har fått sparken i sin karriere. Ferguson har fått sparken, Lippi har fått sparken, Capello har fått sparken, Mourinho har fått sparken, også Benitez har lidd den skjebnen. Den eneste som ikke har fått sparken er Guardiola, men han er ennå veldig ung. Han har masse tid på seg. En dag blir han en del av klubben vår med sparkede trenere har også, sier Ancelotti i et eksklusivt intervju med The Times, som er gjengitt av Football Italia.

Ikke bitter Selv er han ikke bitter for behandlingen han fikk i Chelsea og Real Madrid. I Chelsea vant han «The Double», men mistet likevel jobben på Stamford Bridge. I Real Madrid var det ikke nok å vinne «La Decima», klubbens tiende mesterligatittel.

Da han ble sparket i Real Madrid, valgte den godt likte italieneren å ta seg et sabbatsår, men nå er han klar for nye eventyr i München, der han tar over Bayern München etter Guardiola. Etter nyttår ble det klart at Guardiola overtar Manchester City etter sesongslutt.

Skryter av Ranieri og Conte I intervjuet med The Times tar Ancelotti seg tid til å hylle to italienske managere: Leicester-manager Claudio Ranieri og Italias landslagstrener Antonio Conte, som tar over Chelsea etter sommerens EM.

- Ranieri hadde en tøff tid med Hellas, og Leicester hadde en tøff sesong i fjor som nesten endte med nedrykk. Men så satte man de to sammen, og de hva som skjedde. Man kan se at det er forholdet mellom Claudio og spillerne hans som har gjort dette mulig, sier Ancelotti.

Overraskelseslaget Leicester vant som kjent årets Premier League.

Om Conte, som Ancelotti hadde som sin kaptein da han trente Juventus, sier han følgende:

- Han var alltid veldig seriøs, veldig fokusert og veldig konsentrert. Som manager er han akkurat det samme. Han kommer garantert til å gjøre en god jobb i Chelsea.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.