Ancelotti ber om penger til nye spillere

- Vi trenger noen spillere.

VIL HA NYE SPILLERE: Carlo Ancelotti. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
VIL HA NYE SPILLERE: Carlo Ancelotti. Foto: REUTERS/Stefan WermuthVis mer

(Dagbladet): • Chelsea - Aston Villa 3-3

Chelsea trodde de hadde snudd 1-2 til 3-2 like før slutt da John Terry styrte inn sin scoring minutt før slutt.

Men himmel ble til helvete bare minutter etter da Cieran Clarke nikket inn utligningen for Aston Villa. De regjerende mesterne har nå bare vunnet én av sine åtte siste kamper.

Chelsea har hatt flere skader på sentrale spillere denne sesongen. Frank Lampard og John Terry har begge vært skadet, mens Didier Drogba har slitt med malaria. I tillegg har midtstopper Alex slitt med et vondt kne.

I dag spilte Jeffrey Bruma sammen med John Terry, og Ancelotti mener at de savner den brasilianske midtstopperen.

- Vi har mistet noe defensivt. Jeg vil si at Bruma spilte veldig bra, men uten Alex og Ivanovic mistet vi noe defensivt. Det var derfor vi slapp inn det andre målet, sier Ancelotti.

Nå ber Carlo Ancelotti eier Roman Abramovich om forsterkninger i overgangsvinduet.

- Jeg liker ikke å snakke om det her, men vi trenger noen spillere, sa italieneren til ESPN.

Han mener at luka til Manchester United ikke er umulig å tette. United har nå en luke på seks poeng, samt en kamp mindre spillt enn Chelsea.

- De må vinne den kampen også, sier Ancelotti.

- Det er ikke en liten luke, men alt er åpent igjen. Vi må selvfølgelig slå dem her, og da kan man begynne å si noe om tittelen. Det er ikke over for vi blir bedre og bedre og kan fremdeles få noe ut av denne sesongen. Vi har mistet litt selvtillit, men jeg synes vi blir bedre, sier han.

JUBEL BLE SORG: Chelsea-spillerne og Ancelloti jubler etter at John Terry har sendt dem i føringen. Like etter utlignet Villa. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
JUBEL BLE SORG: Chelsea-spillerne og Ancelloti jubler etter at John Terry har sendt dem i føringen. Like etter utlignet Villa. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer