Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ancelotti er forberedt på å miste jobben

- Jeg vet ikke hva som skjer.

UVISS FRAMTID: Carlo Ancelotti vet ikke om han leder Chelsea også neste sesong. Foto:  (AP Photo/Tom Hevezi)
UVISS FRAMTID: Carlo Ancelotti vet ikke om han leder Chelsea også neste sesong. Foto: (AP Photo/Tom Hevezi) Vis mer

Chelsea rotet bort seieren mot Newcastle, men sikret likevel 2.-plassen i den engelske eliteserien.

Chelsea måtte nøye seg med 2-2 hjemme mot Newcastle etter at Steven Taylor stanget inn utligningen på overtid.

To ganger hentet gjestene inn Chelseas ledelse. Branislav Ivanovic ga Chelsea en pangstart etter to minutter, men Jonas Gutierrez svarte for gjestene. Sju minutter før full tid så Alex ut til å ha skaffet hjemmelaget seieren, men så utlignet Steven Taylor etter 93 minutter.

Framtiden til manager Carlo Ancelotti er usikker. En troféløs sesong er ikke godt nok for den kravstore eieren Roman Abramovitsj.

- Jeg vet ikke hva som vil skje. Alle kan mene noe om jobben jeg har gjort, men det er opp til klubben å evaluere det. Om de mener jeg har gjort en god jobb, blir jeg. Ellers må jeg gå, sa Ancelotti.

Arsenal-blemme Rivalen Manchester United stakk av med seriegullet, for 19. gang i historien, men Chelsea klarte annenplassen foran Arsenal. Det ble klart da Arsenal røk 1-2 hjemme mot Aston Villa. Darren Bent scoret to mål på fire minutter for gjestene, mens Robin van Persie reduserte like før slutt.

Med seier ville Arsenal kjempet om seriesølv. Nå risikerer laget å miste tredjeplassen også. Manchester City, som har en kamp mindre spilt, er kun to poeng bak. Dermed kan Arsène Wengers menn bli nødt til å spille kvalifisering for mesterligaen. Publikum buet mot eget lag søndag.

Tottenham passerte Liverpool på tabellen og overtok femteplassen etter en sterk 2-0-seier på Anfield. Rafael van der Vaart skjøt Spurs i ledelsen etter ni minutter, mens Luka Modric økte til 2-0 fra straffemerket snaue ti minutter ut i annen omgang.

Hangeland-dobbel For Brede Hangeland ble det en jubeldag. Norges landslagskaptein scoret begge målene da Fulham slo Birmingham 2-0. Begge scoringene kom etter hjørnespark.

Fulham har hatt en sterk avslutning på sesongen og klatret etter seieren opp på en solid åttendeplass.

Birmingham er på rett side av nedrykksstreken, men Blackpool og Wigan på feil side har like mange poeng. Ett poeng foran ligger Wolverhampton og Blackburn, så det er duket for nedrykksdrama i siste runde. Bare West Ham er fortapt.

(NTB)

TAKK FOR I ÅR: Fernando Torres vil nok fortest mulig glemme denne sesongen og komme sterkere tilbake til høsten. Etter siste hjemmekamp i dag tok Chelsea-gutta med seg ungene og takket fansen. Foto. (AP Photo/Sang Tan)
TAKK FOR I ÅR: Fernando Torres vil nok fortest mulig glemme denne sesongen og komme sterkere tilbake til høsten. Etter siste hjemmekamp i dag tok Chelsea-gutta med seg ungene og takket fansen. Foto. (AP Photo/Sang Tan) Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media