Ancelotti sparket

Ancelotti fikk spillerne mot seg

Carlo Ancelotti mistet grepet om Bayern München-garderoben. Ifølge klubbpresident Uli Hoeness var sparkingen av italieneren uunngåelig.

SPARKET: Carlo Ancelotti fikk sparken i Bayern München denne uka. Foto: AFP PHOTO / John MACDOUGALL
SPARKET: Carlo Ancelotti fikk sparken i Bayern München denne uka. Foto: AFP PHOTO / John MACDOUGALL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Torsdag kom nyheten om at Ancelotti var ferdig hos den tyske fotballgiganten. Trenerveteranen måtte betale prisen for en spillemessig svak start på sesongen. Dagen før røk Bayern 0-3 borte mot Paris Saint-Germain i mesterligaen.

Skal vi tro Hoeness ble Ancelottis posisjon uholdbar i takt med at han mistet tilliten hos egne spillere. Bayern ligger to poeng bak serieleder Borussia Dortmund i Bundesliga.

- Vi tar ikke en slik avgjørelse på grunn av ett tap, men utviklingen gikk i feil retning de siste månedene. Etter min mening fikk treneren fem viktige spillere mot seg de siste dagene. Som trener kan du ikke ha dine mest framtredende spillere som motstandere. Det ble umulig for ham å komme seg ut av det, sier Bayern-presidenten til Westfalenpost.

Innen to uker

Stjernetrioen Robert Lewandowski, Thomas Müller og Arjen Robben hadde alle gitt uttrykk for misnøye i tiden før Ancelotti ble fjernet. Robben nektet plent å svare på spørsmål om han fortsatt støttet italieneren etter tapet i Paris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer