Ancelotti forstår hvorfor Pirlo ble vraket til Italias EM-tropp

- Tipper at Conte ønsker å spille med høy intensitet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Carlo Ancelotti forstår hvorfor Italias landslagssjef Antonio Conte valgte ikke å ta med Andrea Pirlo til Frankrike-EM.

Italia må klare seg uten både Marco Verratti og Claudio Marchisio i sommerens EM, men likevel blir 37 år gamle Pirlo værende hjemme. Midtbanespilleren har vært sentral på det italienske landslaget i mange år, men har ikke hatt noen god sesong i sitt første år i New York City.

I sin spalte i britiske Telegraph skriver Carlo Ancelotti, som tar over Bayern München denne sommeren, at han forstår Contes beslutning.

- Det italienske laget må finne et system som passer dem, for Antonio Conte har ikke mange stjerner, og han har allerede mistet Verratti og Marchisio med skader. Nøkkelen til suksess vil være å finne den riktige taktikken. Laget har sterk defensiv struktur med Juventus-spillerne, skriver italieneren, som var i Milan sammen med Pirlo fra 2001 til 2009.

- Jeg tipper at Conte ønsker å spille med høy intensitet, og at det er grunnen til at han valgte ikke å ta med Andrea Pirlo. Jeg elsker åpenbart Pirlo som spiller, han har litt av et talent. Men når han spiller for New York City i MLS betyr det at han har vendt seg til en annen rytme, fortsetter Ancelotti.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer