Ancelotti innrømmer trøbbel i Chelsea

Mer uro på Stamford Bridge.

OVERRASKET? Carlo Ancelotti spurte reporterne om de hadde forventet at han selv stilte på gårsdagens pressekonferanse foran kampen mot MSK Zilina. Foto: AFP/IAN KINGTON
OVERRASKET? Carlo Ancelotti spurte reporterne om de hadde forventet at han selv stilte på gårsdagens pressekonferanse foran kampen mot MSK Zilina. Foto: AFP/IAN KINGTONVis mer

• Fotballstudio: Champions League fra kl. 18.30

(Dagbladet): Chelsea topper Premier League-tabellen.

Likevel spekuleres det i manager Carlo Ancelottis framtid, etter tre tap på fire kamper.

I går fortalte italieneren at han ikke har kontrollen i Chelsea, men avviste seinere på dagen at han var på vei ut fra Stamford Bridge - fordi han har kontrakt til 2012.

Samtidig innrømmer treneren som førte Chelsea til The Double i vår at han føler press.

Trøbbel - Selvsagt er jeg under press, fordi jeg skulle ønske at Chelsea vinner hver eneste kamp. Men bare på grunn av dette. Selvsagt forstår jeg dette veldig godt, dette har jeg opplevd før i karrieren. Treneren er i trøbbel når laget ikke leverer resultater, sier Ancelotti til The Independent.

Den tidligere Milan-sjefen sier at et slikt trøkk er livet hans, og at han trives med det.

- Jeg er ikke skuffet over dette, sier Ancelotti.

Han mistet i forrige uke Ray Wilkins, assistenten ble erstattet av ukjente Michael Emenalo. Avgjørelsen ble tatt uten at manageren ble spurt.

Ifølge Daily Mail mener Ancelotti at klubbeier Roman Abramovitsj motarbeider ham, mens The Sun skriver at spillerne frykter for sin treners framtid.

Til Daily Telegraph sier Ancelotti at han har full støtte fra spillerstallen.

Elsker spillerne - Jeg elsker ikke bare denne klubben, men også spillerne. Det blir forskjellig, det er klart, for jeg er sammen med spillerne hver dag. Når det gjelder styret er det annerledes. Vi har et møte kanskje hver annen uke, sier Ancelotti.

Chelsea møter slovakiske Zilina i Champions League i kveld, og londonklubben benytter anledningen til å starte med ungguttene Josh McEachran og Jeffrey Bruma.

- Det er på tida at McEachran spiller, han har vist at han har rett holdning og personlighet. Dette er et bra øyblikk for ham, han fortjener sjansen, sier Chelsea-treneren.

17-ÅRING FÅR SPILLE: Stortalentet Josh Mceachran får sjansen i kveldens kamp. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
17-ÅRING FÅR SPILLE: Stortalentet Josh Mceachran får sjansen i kveldens kamp. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer