MISNØYE: Iker Casillas er den siste tiden blitt møtt med buing hjemme på Santiago Bernabéu. Før onsdagens mesterligasemifinale ber Real Madrid-trener Carlo Ancelotti fansen om å behandle keeperen med respekt. Foto:  AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
MISNØYE: Iker Casillas er den siste tiden blitt møtt med buing hjemme på Santiago Bernabéu. Før onsdagens mesterligasemifinale ber Real Madrid-trener Carlo Ancelotti fansen om å behandle keeperen med respekt. Foto: AFP PHOTO/ GERARD JULIENVis mer

Ancelotti langer ut mot egne fans: - Det er en skam

Kritisk til Casillas-buing.

Iker Casillas er den siste tiden blitt møtt med buing hjemme på Santiago Bernabéu. Før onsdagens mesterligasemifinale ber Real Madrid-trener Carlo Ancelotti fansen om å behandle keeperen med respekt.

Casillas har ikke fått den beste oppladningen til returoppgjøret i mesterligaen mot Juventus. I lørdagens 2-2-kamp mot Valencia skal Real-kapteinen, ifølge flere medier, ha gestikulert mot hjemmefansen etter å ha blitt buet ut.

Nå får keeperen, som i flere år ble forgudet på Santiago Bernabéu, støtte fra lagkompiser og trener Carlo Ancelotti.

- Det er en skam, men Casillas har mye erfaring og er vant til å få motstand. Jeg tror ikke han blir påvirket nevneverdig av dette, sier Ancelotti.

Håper på støtte Manageren og James Rodríguez møtte pressen på treningsanlegget Valdebebas tirsdag og måtte svare på flere spørsmål om hjemmesupporternes oppførsel.

- Av og til forstår jeg fansens reaksjon, men andre ganger ikke. I morgen tror jeg det blir annerledes. Publikum vet hvor viktig denne kampen er, sier Ancelotti, som må få spillerne til å snu 1-2-tap til avansement mot Juventus.

- Casillas er kapteinen vår og har vunnet mye her i Madrid. Han fortjener alles respekt, sier lagkompis Rodriguez.

Real Madrid-fansen er kjent for å ha skyhøye krav til stjernegalleriet, og de er ikke redde for å si fra om de er misfornøyde med spillernes innsats. Dét har spesielt gått utover Casillas og Gareth Bale, som begge har slitt med å leve opp til forventningene den siste tiden.

Ut mot Bales agent Sistnevntes agent uttalte nylig at Real Madrid-spillerne ikke sentrer nok til Gareth Bale og at dette er noe av grunnen til at waliseren tidvis har vært helt anonym på banen. Ancelotti mener uttalelsene er latterlige.

- Denne agenten har aldri vært på treningsfeltet vårt. Han vet ikke hvordan stemningen er i laget. Bale har aldri hatt problemer med lagkompisene, og vi har ikke hatt problemer med ham, sier Ancelotti og legger til:

- Det er så mye som blir sagt. Det er egentlig best å være stille, men vi er fornøyde med Bale denne sesongen.

Nå gjenstår det å se hvordan Bale, Casillas og resten av laget blir mottatt i onsdagens viktige oppgjør. James Rodríguez trygler i hvert fall fansen om støtte.

- Bernabeu må være vår 12. mann. Vi trenger støtten mer nå enn noen gang, sier han.

(NTB)