UPÅVIRKET: Chelsea-manager Carlo Ancelotti bryr seg ikke om sexskandalene som har rammet Chelsea-stjernene John Terry og Ashley Cole denne sesongen. Foto: Scanpix/EPA/ESTELA SILVA
UPÅVIRKET: Chelsea-manager Carlo Ancelotti bryr seg ikke om sexskandalene som har rammet Chelsea-stjernene John Terry og Ashley Cole denne sesongen. Foto: Scanpix/EPA/ESTELA SILVAVis mer

Ancelotti lar seg ikke påvirke av sexskandalene

- Ikke mitt problem, sier Chelsea-sjefen.

|||

Følg den spennende Premier League-avslutningen i fotballstudio søndag kl. 17!

Carlo Ancelotti har ikke bare hatt fotballen å tenke på i Chelsea, han har også måttet forholde seg til sexskandaler. Men det bryr han seg ikke om.

To av forsvarsstjernene hans, John Terry og Ashley Cole, har vært involvert i sexskandaler som har ført til et voldsomt medietrykk.

- Det har ikke vært et problem for meg, fordi det var spillerne som hadde personlige problemer. Ashley og John har vært i stand til å holde problemene unna treningsbanen, og jeg har ikke snakket med dem om problemene, sier han.

Terry havnet i søkelyset da det ble kjent at han hadde hatt en affære med kjæresten til landslagskollegaen Wayne Bridge. Bridge trakk seg fra landslaget fordi han ikke orket å spille med Terry, som mistet kapteinsbindet.

SLUTT: Ashley Cole ble dumpet av kona Cheryl etter utroskap.Foto: SCANPIX/EPA/DANIEL DEME / LINDSEY PARNABY
SLUTT: Ashley Cole ble dumpet av kona Cheryl etter utroskap.Foto: SCANPIX/EPA/DANIEL DEME / LINDSEY PARNABY Vis mer

Cole på sin side ble separert fra kjendiskona Cheryl Cole etter at det ble kjent at han hadde vært utro en rekke ganger.

- Hvis spillerne hadde hatt behov for å snakke med meg om problemene, så ville jeg gjerne hjulpet dem. Men hvis de ikke ber meg om å gjøre noe, så er det ikke mitt problem, understreker han.

(NTB)