Ancelotti-nei til Chelsea

Og Hughes får prate med City.

Milan-trener Carlo Ancelotti avviser at han blir ny manager i Chelsea.

- Jeg blir i Milan, det er helt sikkert. I mange sesonger, sa Ancelotti tirsdag kveld.

Chelsea sparket Avram Grant etter Champions League-tapet for Manchester United. Ifølge Sky Sports News skal klubben ha hatt samtaler med Ancelottis representanter og kommet til enighet.

- Jeg har ikke snakket med noen i Chelsea, alt annet er spekulasjoner, fortsatte han.

Chelsea avkrefter også på sitt nettsted at det har vært noe kontakt mellom partene.

- Chelsea vil avkrefte rapporter som sier at vi er blitt enige med noen som skal bli klubbens nye manager. Vi har heller ikke forsøkt å få tillatelse til å snakke med noen klubber angående deres manager. Vi er svært godt fornøyde med hvordan letingen (etter Avram Grants etterfølger) så langt har foregått, meldte London-klubben.

Manchester City er blitt enig med Blackburn om en kompensasjonspakke for manageren Mark Hughes, opplyste Blackburn tirsdag kveld.

Den tidligere Manchester United- og Barcelona-spissen fikk lov til å forhandle med City mandag etter at Sven-Göran Eriksson forlot klubben etter bare en sesong. 

BLIR I MILANO: Carlo Ancelotti sier han ikke har vært i kontakt med Chelsea. Foto: AFP
BLIR I MILANO: Carlo Ancelotti sier han ikke har vært i kontakt med Chelsea. Foto: AFP Vis mer

- Vi kan bekrefte at vi har kommet til enighet med Manchester City om betingelsene i en kompensasjon, het det på klubbens nettside.

(NTB)

Ancelotti-nei til Chelsea
PÅ VEI TIL CITY: Mark Hughes er ønsket av Manchester City, og klubben skal ha blitt enig med Blackburn om en kompensasjon for manageren - hvis han ønsker seg dit. Nå skal han i samtaler med de lyseblå.