Ancelotti om Ødegaard: - Han må fortsette å jobbe hardt

Ingen debut i kveld.

Real Madrid - Almeria 3-0

OSLO/MADRID (Dagbladet): Det ulmet av forventning da Martin Ødegaard reiste seg fra innbytterbenken og ut i oppvarming på Santiago Bernabeu. Men det ble med det på for den norske 16-åringen, som for første gang var tatt ut i kamptroppen for Real Madrids A-lag.

Istedenfor ble Nacho, Isco og Lucas Silva de tre innbytterne som ble satt på banen. Dermed lar debuten for A-laget vente på seg for Ødegaard.

På pressekonferansen etter kampen, forklarte manager Carlo Ancelotti hvorfor:

- Han trenger å trene mer. Han er veldig ung, og dette var første gangen hans med førstelaget. Han var på benken, men han har framtiden foran seg. Han må fortsette å jobbe hardt for å være aktuell for A-laget, sier Carlo Ancelotti.

En perlescoring av James, pluss et selvmål og en scoring av Alvaro Arbeloa, sikret Real Madrid tre forventede - men likevel viktige - poeng i La Liga. Hovedstadslaget jager bak tabelltopp Barcelona.

Men Ødegaards sjanse for å få Real Madrid-debuten denne sesongen, røk trolig i dag. Nå starter nemlig hardkjøret for Real Madrid, når det begynner å dra seg til både i Champions League og i kampen om seriegull. Dersom det kommer en mulighet til denne sesongen, må det i så fall være mot Getafe i siste serierunde.

Ødegaard matches som kjent til vanlig i Real Madrids B-lag, Castilla, der Zinedine Zidane er trener. I tillegg trener han sammen