Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ancelotti sier Apoel hadde fortjent uavgjort

Men Anelka sikret ny 1-0-seier for Chelsea.

FULL UTTELLING: Nicolas Anelkas målteft reddet full pott for Chelsea i en kamp der London-lagets italienske manager Carlo Ancelotti mener de kypriotiske motstanderne hadde fortjent poeng. Aris Messinis, AFP/Scanpix
FULL UTTELLING: Nicolas Anelkas målteft reddet full pott for Chelsea i en kamp der London-lagets italienske manager Carlo Ancelotti mener de kypriotiske motstanderne hadde fortjent poeng. Aris Messinis, AFP/Scanpix Vis mer

|||Chelsea tok sin annen 1-0-seier på rad i Champions League da Nicolas Anelka gjorde jobben borte mot Apoel Nikosia i kveld.

Avgjørelsen på Kypros falt allerede etter 18 minutters spill. Målet var briljant. Anelka skrudde ballen over Apoels keeper Dionisios Khiotis og opp i høyre vinkel.

Chelsea ble presset i annen omgang og måtte flere ganger reddes av keeper Petr Cech. Den engelske klubben står like fullt med to seirer og seks poeng etter to spilte kamper i årets gruppespill.

- Apoel spilte godt i annen omgang og hadde fortjent uavgjort, men slik er fotball, sa Chelsea-manager Carlo Ancelotti.

- Jeg er ikke fornøyd. Vi må spille bedre mot Liverpool i helgen.

Apoel-trener Ivan Jovanovic var skuffet over at laget ikke greide å følge opp 0-0 mot Atlético i Madrid med et nytt poeng.

- Vi leverte en eksepsjonell innsats i annen omgang og er skuffet over at vi ikke fikk noe ut av det. Men vi mangler mesterligaerfaring, og Chelsea er blant de beste i Europa, sa han.

I gruppens annen kamp vant Porto 2-0 hjemme over Atlético Madrid. Mål av Falcao og Rolando i det siste kvarteret avgjorde. Porto er på 2.-plass i gruppa med sine 3 poeng.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling