Ancelotti sneik seg til en røyk på tribuna mens gullet glapp for Real Madrid

Forsøkte å gjemme sigaretten da han ble oppdaga.

(Dagbladet): Barcelona sikret i går seriegullet i den spanske ligaen, etter å ha vunnet 1-0 over Atletico Madrid.

Da hjalp det ikke mye at Real Madrid vant 4-1 over Espanyol.

Trener Carlo Ancelotti fikk to kampers karantene etter at han klappet hånlig mot dommeren under Valencia-kampen. Dermed måtte italieneren se gårsdagens kamp fra tribuna.

Om det var nervene som måtte roes litt, siden verken Real Madrid eller Barcelona hadde scoret, vites ikke. Men TV-kameraene fanget opp at 55-åringen tok seg en røyk underveis i kampen, før noen av lagene hadde scoret.

Gjemte røyken Først filmes Ancelotti da han tente røyken, rett etter at Ronaldo misset på en sjanse - før han ble filmet igjen flere minutter senere. Da ble treneren tydelig brydd da han oppdaget at han ble filmet med røyken mellom fingerne, og forsøker så å gjemme sigaretten.

Det er ikke første gang Ancelotti er sett mens han tar seg en røyk inne på stadion. Ifølge engelske Independent er det en vane italieneren startet med mens han var aktiv spiller.

Mens Ancelotti var trener i Italia, fikk han seg en støkk mens han røyka.

- For inntil tre år siden kunne man røyke på benken i Italia, og det var noe jeg likte. Jeg husker da vi spilte mot Ajax i kvartfinalen i 2003, så scora vi i siste minutt, og Gennaro Gattuso hoppa opp fra benken og tok tak i meg bakfra - da holdt jeg på å svelge hele greia, fortalte Ancelotti i 2010.

Trolig ferdig i klubben Sesongen har ikke blitt som håpet for 55-åringen. Etter at finalebilletten i Champions League røk i forrige uke, og seriegullet denne helga, så spår spanske medier at italieneren er ferdig i klubben.

Styreformann Emilio Butragueno nekter å frede italieneren.

KARANTENE: Carlo Ancelotti måtte se gårsdagens kamp fra tribuna, siden har ble ilagt to kampers karantene etter håning av dommeren i Valencia-kampen. Foto: S.Lau / NTB Scanpix
KARANTENE: Carlo Ancelotti måtte se gårsdagens kamp fra tribuna, siden har ble ilagt to kampers karantene etter håning av dommeren i Valencia-kampen. Foto: S.Lau / NTB Scanpix Vis mer

- Dette vil jeg ikke si noe om nå. Det gjenstår fortsatt én kamp, så får vi se etter det, sa han til spansk TV etter søndagens seier.

Før helga spanske Marca at det har vært planen at Castilla-trener Zinedine Zidane skulle ta over som trener for A-laget. De planene skal nå være lagt på is, på grunn av at ledelsen i klubben ikke liker måten franskmannen har behandlet Martin Ødegaard på.

Carlo Ancelotti tok ut Ødegaard til kampen mot Almeria i slutten av april, men slapp aldri 16-åringen ut på banen.

Siden Barcelona sikret gullet i går, mener spanske journalister at det nå åpner seg en sjanse for at Martin Ødegaard kan få debuten sin i den gjenværende seriekampen, mot Getafe - siden Real Madrid ikke har noe å spille for.

Marca-journalist Ruben Jimenez sa til Dagbladet i går at «vi alle tror at Ødegaard kan få sjansen».

- Men det er Carlo Ancelotti som bestemmer dette, og han har jo sine egne tanker om ting, understreker Jimenez.