Ancelotti tror Real Madrid kan vinne seks trofeer denne sesongen

Spår ny storhetstid.

Carlo Ancelotti mener han har en ekstraordinær spillergruppe som kan gi Real Madrid mye suksess i årene som kommer.

Mesterligavinneren slo tirsdag Sevilla 2-0 i den europeiske supercupen i Cardiff. Nykommerne James Rodríguez og Toni Kroos startet kampen, men det var Cristiano Ronaldo som viste hvem som fortsatt er kongen i Real Madrid. Portugiseren scoret ett mål i hver omgang.

Legger man til Gareth Bale og Karim Benzema, har den spanske storklubben en angrepsrekke verdt over 2,5 milliarder kroner. Med så mye krutt tilgjengelig, er det ikke rart Ancelotti tar sikte på å vinne seks av seks mulige trofeer denne sesongen.

- Jeg tror vi er i ferd med å starte en veldig viktig periode for klubben, for vi har en stall med ekstraordinær kvalitet. Jeg er heldig som får trene noen helt fantastiske spillere. Vi må jobbe hardt, men vi kan nå toppen i alle turneringer, sa Ancelotti tirsdag etter at sesongens første tittel var i boks.

Må rotere Italieneren er tydelig på at han må utnytte stallen til fulle om han skal lykkes med slagplanen om suksess på alle fronter.

- Jeg kan ikke ha en fast startellever. Vi har mange fantastiske spillere, og skal vi være konkurransedyktige i alle turneringer, må bli rotere på laget og bruke hele stallen.

Forrige sesong gikk Real Madrid til topps i mesterligaen og den spanske cupen med en hurtig kontringsspill. Enkelte har tatt til orde for at laget må endre på stilen med Rodriguez og Kroos i laget, men Ancelotti er uenig.

- Jeg tror ikke stilen må endres. Vi kan fortsatt spille på kontringer og raske brudd. Kroos kan spille i samme posisjon som Xabi Alonso og gjøre den samme jobben, mener suksesstreneren.

Fornøyd Ronaldo Med to mål og mye godt spill ble Ronaldo kåret til banens beste i kampen mot Sevilla. Han ble tildelt prisen fra gamlesjefen og tidligere Manchester United-manager Alex Ferguson.

- Supercupen er et trofé jeg ønsket å vinne. Jeg var litt nervøs for hvordan jeg ville føle meg på banen, men jeg klarte å spille bra sammen med laget, sa Ronaldo.

Portugal-stjernen slet med en kneskader mot slutten av forrige sesong. Det gjorde at han ikke klarte å glitre under Brasil-VM. Nå ser det mye lysere ut.

FLINKE: Real Madrid propper av kvalitet og går mot en ny storhetstid, spår trener Carlo Ancelotti. Her løfter klubbkaptein Iker Casillas pokalen til stor jubel etter tirsdagens seier over Sevilla i den europeiske supercupen. Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB Scanpix
FLINKE: Real Madrid propper av kvalitet og går mot en ny storhetstid, spår trener Carlo Ancelotti. Her løfter klubbkaptein Iker Casillas pokalen til stor jubel etter tirsdagens seier over Sevilla i den europeiske supercupen. Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

- Han scoret to fantastiske mål og spilte en veldig god kamp, sa Ancelotti.

Real Madrids neste kamp er første møte i den spanske supercupen mot byrival og regjerende seriemester Atlético Madrid.

(NTB)