Anders Bardal fjerner gipsen onsdag

- Gleder meg til å vaske hånden igjen.

SNART GIPSFRI: Anders Bardal brakk hånden da han falt i polske Wisla 15. januar. Allerede onsdag fjernes gipsen og erstattes med en karbonfiberskinne. Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix
SNART GIPSFRI: Anders Bardal brakk hånden da han falt i polske Wisla 15. januar. Allerede onsdag fjernes gipsen og erstattes med en karbonfiberskinne. Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Anders Bardal brakk hånden da han falt i polske Wisla 15. januar. Allerede onsdag fjernes gipsen og erstattes med en karbonfiberskinne.

- Jeg gleder meg til å ta av gipsen og vaske hånden igjen, sier Bardal til Trønder-Avisa.

Hoppstjernen kan bruke karbonfiberskinnen i bakken, og han håper fortsatt å rekke VM i Falun i februar. Bruddet var komplisert og trønderen måtte operere. Han ble lagt under kniven i Trondheim i forrige uke.

- Jeg har tro på planen vi har lagt. Denne uka har jeg trent litt rolig, neste uke blir det en fysisk full uke. Uka etter kommer jeg til å øke den fysiske treningen og fokusere på hopptekniske øvelser. Så blir det VM, sier han.

32-åringen er tittelforsvarer i normalbakke i VM.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer