<strong>NY PALLPLASS:</strong> Anders Fannemel har hatt en svært god sesong, og vartet i dag opp med en tredjeplass i Lahti. Foto: AP Photo / Matthias Schrader / NTB Scanpix
NY PALLPLASS: Anders Fannemel har hatt en svært god sesong, og vartet i dag opp med en tredjeplass i Lahti. Foto: AP Photo / Matthias Schrader / NTB Scanpix Vis mer

Anders Fannemel på tredjeplass i Lahti

Kraft med kjempehopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går endte lagkonkurransen i Lahti med seier til de norske herrene, og i dag fulgte mannen som har hoppet lengst på ski i verden opp med mer norsk jubel.

Anders Fannemel sikret i ettermiddag en ny norsk pallplass, og ble nummer tre bak vinner Stefan Kraft og Severin Freund på andreplass.

Et hopp på 127,5 meter, omgangens lengste, sikret nordmannen ledelsen etter første omgang.

23-åringen ledet med 3,4 poeng på østerrikske Stefan Kraft før andreomgang, mens Severin Freund lå på en tredjeplass.

Stefan Kraft leverte et kjempehopp på 133,5 meter - og la et stort press på nordmannen som satt alene igjen på toppen.

Med et hopp på 122 meter, holdt det til en pallplass for 23-åringen.

Rune Velta leverte andre omgangs nest lengste hopp, på 128,5 meter, men ble trukket mye for dårlig landing. Han endte på en 11. plass.

Anders Bardal lå på syvendeplass etter første omgang. I finaleomgangen leverte han et hopp på 125 meter, og klatret til en sjetteplass.

Anders Jacobsen ble nummer ti og Phillip Sjøen nummer 29.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer