- Anders har flagget tegnet inne i hodet

Pappa Jacobsen om sønnen.

JUBELDAG: Pappa Arne og hans svigerdatter Birgitte så Anders Jacobsen sikre lagbronse for Norge.Foto: JENS O. KLØVRUD/DAGBLADET
JUBELDAG: Pappa Arne og hans svigerdatter Birgitte så Anders Jacobsen sikre lagbronse for Norge.Foto: JENS O. KLØVRUD/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| WHISTLER (Dagbladet): Da Anders Jacobsen (25) endelig innfridde i OL med to gode hopp og et meget sterkt bidrag til hoppgutta bronse i laghoppingen i går kveld, var det en rørt, stolt og lettet pappa Arne Jacobsen som jublet nede på sletta sammen med Anders' kone Birgitte.

Arne mener at det var ekstra viktig for sønnen å prestere i går kveld ettersom det dreide seg om lagkonkurranse.

- Anders har flagget veldig tegnet inne i hodet. For han er det viktig å prestere for laget og Norge. Han får så mange positive signaler fra folk, men det legger også igjen en forventning som han bærer med seg. Den er god, men også tøff, sier Arne Jacobsen til Dagbladet.

Rammet av dårlige forholdHan er overbevist om at sønnen ville tatt medaljer i de to individuelle konkurransenene også, om juryen hadde gjort som i går kveld:

Ta Anders av bommen når forholdene var for dårlige.

To ganger måtte hopp-Norges redningsmann i OL gå av bommen - men selv om han fikk forberedelsene ødelagt, så viste han hvor sterk han kan være i hodet.

Sistesvevet på 140,5 meter var ren klasse, og et vitnesbyrd på at han hadde potensial til å kjempe om medaljer også i normal- og storbakken i Whistler Olympic Park.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer