Anders hoppet seg opp - men skuffet

Malysz overtok sammenlagtledelsen etter suveren seier i Planica.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter 225,5 meter under prøveomgangen tidligere i dag var forventningene til Anders Jacobsen store foran dagens skiflygning i Planica. Etter et skuffende hopp i første omagang hoppet nordmannen seg opp til en sjetteplass, men mistet sammenlagtledelsen i verdenscupen.

– Jeg fikk litt problemer med den ene skia. Jeg prøvde å justere, men dro ut til venstre. Akkurat da presterte jeg noen nybegynnerfeil, men dagen var allikevel positiv, sier Anders Jacobsen til NTB.

Med hoppet på 210,5 meter i andre omgang, samt supperhoppet i prøveomgangen, håper han nå å ha funnet tilbake til formen han viste tidligere i sesongen.

– Derfor ser jeg positivt på dagen. Det siste hoppet viste at følelsen er der.

– Dette er viktig med tanke på neste sesong. Nå viser han positive takter, men jeg fokuserer ikke på sammenlagtplasseringen i verdenscupen, kommenterte landslagstrener Mika Kojonkoski.

Adam Malysz var før rennet Jacobsens fremste utfordrer til sammentlagttittelen, nå er rollene byttet om. Etter å ha vært best i begge omganger kunne polakken innkassere sin 36. verdenscupseier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer