FALL: Anders Jacobsen falt på trening i Sotsji i kveld. Uhellet skjedde i hans første prøvehopp. Ifølge hopperen selv er skadene ikke alvorlige. Foto: AP Photo/Gregorio Borgia
FALL: Anders Jacobsen falt på trening i Sotsji i kveld. Uhellet skjedde i hans første prøvehopp. Ifølge hopperen selv er skadene ikke alvorlige. Foto: AP Photo/Gregorio BorgiaVis mer

Anders Jacobsen falt på trening i Sotsji

- Jeg har fått juling før.

(Dagbladet): Anders Jacobsen falt på hopptrening i Sotsji i kveld.

- Skiene mine skar ut så jeg hadde ikke sjanse til å kontrollere det, men jeg har fått juling før så dette klarer jeg. Jeg skal opp igjen og hoppe, sier Jacobsen til TV 2.

Fortsatte hoppingen Skihopperen fra Hønefoss falt i sitt aller første treningshopp og gikk rett i bakken etter landingen.

Jacobsen fikk tydelige sår og hadde blod i ansiktet etter sammenstøtet med den russiske snøen. Til tross for uhellet fortsatte han treningen.

Første OL-konkurranse er normalbakkerennet søndag. Kvalifiseringen er kvelden før.

Jacobsen falt i Planica i mars i fjor og slet lenge med å komme tilbake. Han rev av flere leddbånd i fallet i skiflygingsbakken, men er rapportert skadefri før OL som starter til helga. Åpningssermonien i Sotsji er i morgen.

Flere fall Hopperen føyer seg inn i rekken av norske utøvere som har falt de siste dagene.

Snowboarderne Torstein Horgmo, Kjersti Buaas og Silje Norendal har alle falt i og utenfor konkurranse i Sotsji. Også kulekjører Hedvig Wessel falt i kvalifiseringen torsdag ettermiddag.

Horgmo misser OL, mens Buaas og Nordendal falt i dag og kjemper om finaleplass i slopestyle søndag.

BLE LIGGENDE: Anders  Jacobsen etter fallet i hoppbakken i Sotsji. Foto: AP Photo/Gregorio Borgia
BLE LIGGENDE: Anders Jacobsen etter fallet i hoppbakken i Sotsji. Foto: AP Photo/Gregorio Borgia Vis mer