Anders Jacobsen har fått ny jobb

- Passer både meg og familien.

NY MEDARBEIDER:  Daglig leder Jostein Tveide i tyverimerkingsselskapet Securmark har ansatt Anders Jacobsen som salgssjef i firmaet.
NY MEDARBEIDER: Daglig leder Jostein Tveide i tyverimerkingsselskapet Securmark har ansatt Anders Jacobsen som salgssjef i firmaet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere skihopper og NRK-ekspert Anders Jacobsen har fått sin første «ordentlige jobb». 31-åringen er ansatt som salgssjef i tyverimerkingsselskapet Securmark.

- Min jobb blir å jobbe inn mot sportsmarkedet, i første omgang sykler og ski. Det blir stjålet vanvittig mange sykler som er helt umulig å spore opp. Tanken er å gjøre noe med dette, forteller Jacobsen til Dagbladet.

- Jeg har savnet et godt system for merking av utstyr, både som idrettsmann og familiefar. Selv har jeg mye sportsutstyr som er svært viktig for meg og som jeg passer godt på.

Fortsatt på NRK Hoppukevinneren fra 2007 er ansatt i hundre prosent stilling, men skal etter planen fortsette i rollen som NRK-ekspert.

- Jobben handler om å levere resultater, men jeg kan styre hverdagene mine selv. Det at jeg kan kombinere denne jobben med litt andre ting, passer meg ypperlig i den situasjonen jeg er i nå, påpeker tobarnsfaren Jacobsen.

Han ga seg med skihopping etter forrige sesong. I vinter har han og Johan Remen Evensen byttet på å være NRK-ekspert.

Rørlegger Jacobsen skulle i utgangspunktet bli rørlegger «når han ble stor». Han gjorde seg imidlertid aldri helt ferdig med utdanningen, og ser at det kan bli vanskelig å sette seg på skolebenken igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer