NY MEDARBEIDER:  Daglig leder Jostein Tveide i tyverimerkingsselskapet Securmark har ansatt Anders Jacobsen som salgssjef i firmaet.
NY MEDARBEIDER: Daglig leder Jostein Tveide i tyverimerkingsselskapet Securmark har ansatt Anders Jacobsen som salgssjef i firmaet.Vis mer

Anders Jacobsen har fått ny jobb

- Passer både meg og familien.

(Dagbladet): Tidligere skihopper og NRK-ekspert Anders Jacobsen har fått sin første «ordentlige jobb». 31-åringen er ansatt som salgssjef i tyverimerkingsselskapet Securmark.

- Min jobb blir å jobbe inn mot sportsmarkedet, i første omgang sykler og ski. Det blir stjålet vanvittig mange sykler som er helt umulig å spore opp. Tanken er å gjøre noe med dette, forteller Jacobsen til Dagbladet.

- Jeg har savnet et godt system for merking av utstyr, både som idrettsmann og familiefar. Selv har jeg mye sportsutstyr som er svært viktig for meg og som jeg passer godt på.

Fortsatt på NRK Hoppukevinneren fra 2007 er ansatt i hundre prosent stilling, men skal etter planen fortsette i rollen som NRK-ekspert.

- Jobben handler om å levere resultater, men jeg kan styre hverdagene mine selv. Det at jeg kan kombinere denne jobben med litt andre ting, passer meg ypperlig i den situasjonen jeg er i nå, påpeker tobarnsfaren Jacobsen.

Han ga seg med skihopping etter forrige sesong. I vinter har han og Johan Remen Evensen byttet på å være NRK-ekspert.

Rørlegger Jacobsen skulle i utgangspunktet bli rørlegger «når han ble stor». Han gjorde seg imidlertid aldri helt ferdig med utdanningen, og ser at det kan bli vanskelig å sette seg på skolebenken igjen.

- Jeg startet offisielt på tirsdag. Jeg gleder meg til å få litt mer rutine på dagene. Til nå har det blitt veldig sporadisk jobbing, sier Jacobsen, som også blir hyret inn som foredragsholder.

- Jeg har brukt en del tid på å finne ut hva jeg skulle gjøre. Nå har jeg funnet noe som passer både meg og familien, påpeker han.

TRIUMF:  Anders Jacobsen vant Hoppuka i 2007. Nå er han i gang med sitt «sivile liv» for fullt. Foto: NTB Scanpix
TRIUMF: Anders Jacobsen vant Hoppuka i 2007. Nå er han i gang med sitt «sivile liv» for fullt. Foto: NTB Scanpix Vis mer