Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anders Jacobsen snakker ut på mandag

Kan være ferdig som topphopper.

HOPP-STOPP? Anders Jacobsen snakker om motivasjonsproblemene først på mandag. Kanskje svarer han da på om han legger opp som skihopper. 
Foto: Primoz Lovric, Scanpix
HOPP-STOPP? Anders Jacobsen snakker om motivasjonsproblemene først på mandag. Kanskje svarer han da på om han legger opp som skihopper. Foto: Primoz Lovric, Scanpix Vis mer

Det siste døgnet er det blitt kjent at en av Norges beste skihoppere, Anders Jacobsen (26), sliter kraftig med motivasjonen.  

- Idrett handler om drømmer og glede. Akkurat nå er ikke dette på plass, sier sportssjef Clas Brede Bråthen til Dagbladets papirutgave i dag.  

Jacobsen har selv ikke villet uttale seg det siste døgnet, men nå har Norges Skiforbund innkalt til pressekonferanse.  

Tema: Anders Jacobsen.  

Mandag vil Ringkollen-hopperen snakke for første gang om den dramatiske utviklingen.  

Spekulasjoner
- Anders kommer ikke til å uttale seg før mandag klokka 12.00. Vi ber om at mediene respekterer dette, heter det i pressemeldingen.

Spekulasjonene rundt Jacobsen startet for alvor onsdag denne uka. Han dukket ikke opp på en samling i Drammen sammen med de andre landslagshopperne.  

Unnvikende
Landslagsledelsen var unnvikende om årsaken, men nå er bildet klarere. Jacobsen skal føle det som blytungt å gyve løs på en ny sesong.

Hva han kommer til å si mandag, blir bare spekulasjoner.  

Men sjansen for at han tar en pause, eller legger opp, er stor. 

Også sportssjef Clas Brede Bråthen vil være til stede på pressekonferansen.   

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media