Anders Trondsen får ikke spille cupfinale grunnet karantene:- Jeg hadde ikke gitt gult kort i den situasjonen

Mister finalen.

Suspendert:  Anders Trondsen og Sarpsborg er klare for cupfinalen i fotball etter at de slo Viking 1-0 i Stavanger torsdag kveld. Trondsen spiller garantert ikke, grunnet suspensjon etter at han pådro seg gult kort under torsdagens semifinale.
 
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Suspendert: Anders Trondsen og Sarpsborg er klare for cupfinalen i fotball etter at de slo Viking 1-0 i Stavanger torsdag kveld. Trondsen spiller garantert ikke, grunnet suspensjon etter at han pådro seg gult kort under torsdagens semifinale. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet):Anders Trondsen var glad og skuffet på samme tid da det ble klart at Sarpsborg 08 blir laget som møter Rosenborg til cupfinale i november.  

Midtbanespilleren får nemlig ikke spille cupfinalen, i og med at han pådro seg et gult kort 13 minutter før slutt i andre omgang.

Drømmen satt på vent - Det er tøft for meg at jeg ikke får spille finalen. Jeg har drømt om dette hele livet, og nå får jeg ikke deltatt. Medaljen er likevel like mye verdt.

- Jeg håper at jeg kan få muligheten til å spille i en cupfinale senere, sa den tidligere Stabæk-spilleren.

Kjipt gult kort Trondsen synes måten det gule kortet kom på er spesielt vanskelig å svelge.

- Måten det gule kortet kom på er kjipt. Jeg har ikke vært involvert i noen situasjoner tidligere i kampen og jeg føler også at det er et lite element av filming i den situasjonen.

- Dommeren var OK Likevel er ikke spilleren ute etter å "ta" dommer Dag Vidar Hafsås.

- Dommeren gjør en OK kamp. Hadde situasjonen oppstått litt tidligere i kampen tror jeg at jeg ville sluppet unna med det, sier han. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.