Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andersen fikk trenertilbud fra gresk klubb

Har ikke hørt fra VIF.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Jørn Andersen er et av mange trenernavn som ble koblet til Vålerenga da Kjetil Rekdal valgte å slutte i august.

I september erfarte Dagbladet at den tidligere bundesligatoppscoreren var en av bare fire trenere på VIFs liste over kandidater, sammen med Nils Johan Semb, Vidar Davidsen og Petter Myhre.

Semb og Myhre skal begge i samtaler om jobben denne uka.

- Jeg er ikke blitt kontaktet av Vålerenga, sier Jørn Andersen til Dagbladet.no.

Har hjertet i Vålerenga

Offisielt er han fortsatt hjelpetrener og lønnes av Borussia Mönchengladbach, men med et nytt trenerteam på plass er Andersen ledig på markedet.

- Det er vanskelig for meg å svare på om VIF frister. Det er sikkert en interessant klubb i Norge, jeg har spilt der med stor suksess og hadde det fint. I Norge er hjertet mitt i VIF og i Fredrikstad, sier Andersen.

Han er tysk statsborger vil helst bli i Tyskland. Det var også deler av årsaken til at han avslo et tilbud fra en gresk klubb nylig.

VIL BLI I TYSKLAND: Jørn Andersen er glad i Vålerenga, men den arbeidsledige treneren er ikke blitt kontaktet. Foto: Gorm K. Gaare
VIL BLI I TYSKLAND: Jørn Andersen er glad i Vålerenga, men den arbeidsledige treneren er ikke blitt kontaktet. Foto: Gorm K. Gaare Vis mer

- Det kom en forespørsel fra Hellas i forrige uke, men jeg sa nei til det. Jeg følte ikke at det stemte på alle måter. Jeg har kontrakt her ett år til og blir gjerne i Tyskland. Hvis jeg skal utenlands må jeg være fornøyd på alle måter, ellers er det ingen vits, sier Andersen.

- Panathinaikos ansatte trener i forrige uke?

- Det var ikke dem, det var en klubb litt lenger ned på tabellen.

Stolt av Tyskland-kobling

Han bekrefter igjen at han var aktuell da Tyskland-trener Joachim Löw ansatte Hans-Dieter Flick som assistent for tre uker siden.

- Det var veldig interessant og noe jeg håpet på og kunne tenkt meg. Jeg er veldig stolt av det, selv om det ikke ble noe av, sier Andersen.

Han tror en jobb i en norsk klubb vil friste mer og mer jo lenger han går uten arbeid i Tyskland.

- Jeg hopper ikke på hva som helst, jeg vil heller vente på at det rette tilbudet kommer, sier Andersen.

image: Andersen fikk trenertilbud fra gresk klubb