Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andersen fortsatt skuffet

Trond Andersen følte seg som en syndebukk da han ble vraket til Armenia-kampen. - Jeg er fortsatt skuffet, selv om jeg er glad for å være med nå, sier Trond til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går fikk Andersen han telefon fra landslagssjef Nils Johan Semb. Eirik Bakke er skadd, og Semb trengte en erstatter mot Armenia lørdag. Ei knapp uke før ble Andersen vraket til den samme troppen.

- At jeg klagde over å være syndebukk synes jeg kom litt galt fram. Men jeg var skuffet, det er naturlig. Du skal være det som fotballspiller, sier Trond.

Bakke og Andersen er påtenkt som framtidas sentrale midtbanespillere på landslaget. Derfor er han sjeleglad for at Armenia-kampen kan bety en ny sjanse etter den svake Finland-kampen.

- Jeg synes det er utrolig artig å være med her. Det er bare synd det var skader som som gjorde at jeg kom med, sier Trond som også gledet Wimbledon med landslagsuttaket på overtid.

Med Andersen på plass hos Semb har Wimbledon tre landslagspillere i aksjon lørdag. Dermed kan klubben kreve hjemmekampen mot Grimsby utsatt.

- Jeg fikk et lite klapp på skulderen av manageren for det, sier Andersen.