Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kombinert:

Andersen kun 30 sekunder bak når 10 km står for tur

Går ut som nummer seks etter skihoppingen.

GÅR UT SOM NUMMER SEKS: Espen Andersen hoppet godt, og går ut som nummer seks på 10 km. Her fra Lillehammer tidligere i år. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
GÅR UT SOM NUMMER SEKS: Espen Andersen hoppet godt, og går ut som nummer seks på 10 km. Her fra Lillehammer tidligere i år. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Espen Andersen gjorde et godt skihopp og har kun halvminuttet opp til teten foran langrennet i verdenscuprennet i kombinert i Ramsau søndag.

Østerrikske Mario Seidl var best av samtlige i bakken og går ut ti sekunder foran tyske Vinzenz Geiger. Ytterligere sju sekunder deretter følger en annen tysker, Eric Frenzel.

Espen Andersen går ut som nummer seks etter å ha landet på 92,5 meter i hopprennet. Fire plasser bak seg har han lagkamerat Jørgen Graabak. Sistnevnte skal ta inn 41 sekunder på ledende Seidl etter å ha hoppet 92 meter.

De øvrige norske løperne er mer på distanse i kampen om seieren. Håvard Klemetsen starter langrennet som nummer 21, men har hele ett minutt opp til de beste.

Jan Schmid følger ytterligere fire sekunder bak, mens Magnus Krog har ett minutt og 18 sekunder å ta igjen på Seidl.

Mikko Kokslien starter som nummer 41. Han er drøyt halvannet minutt bak østerrikeren ut fra start.

Verdenscupleder Johannes Rydzek gjorde et overraskende svakt hopprenn. Han er bare nummer 16 foran langrennet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!