Andersen kunne tenke seg norsk fotball

Ledig på markedet igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Jørn Andersen skulle bli trener i den greske klubben Xanthi, men sa opp i går, før han hadde begynt i jobben.

I dagens papirutgave av Dagbladet sier den tidligere Vålerenga-spissen at han kommer til å kreve en sluttpakke fra klubben. Uoverenstemmelser mellom Andersen og klubbeieren skal være årsaken til kontraktsbruddet, skriver Dagbladet.

Nå ser den tidligere Borussia Mönchengladbach-assistenten hjemover.

- Ja, hvis det kommer en norsk klubb og tar kontakt med meg, så skal jeg sikkert ta en prat, sier Andersen til NRKSport.no.

Andersen tror han passer i norsk fotball.

- Jeg tror jeg passer bra i en toppklubb i Norge. Med min erfaring som spiller og trener i Europa, har jeg mange store ting å tilføre norsk fotball, sier Andersen til NRK.

SA OPP: Jørn Andersen sa opp for Xanthi før han startet. Nå kunne han tenke seg norsk fotball. Foto: John Terje Pedersen, Dagbladet
SA OPP: Jørn Andersen sa opp for Xanthi før han startet. Nå kunne han tenke seg norsk fotball. Foto: John Terje Pedersen, Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer