Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andersen nærmer seg finalen

Jan Frode Andersen er i storform. I kveld slo han spanske Oscar Serrano i to strake sett, og er nå klar for semifinale i Copa Ericsson i Brasil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jan Frode Andersen slo spanjolen med settsifrene 7-5, 6-0. Å nullle noen i et sett er en meget sterk prestasjon på et så høyt nivå i internasjonal herretennis.

Kampen ble spilt midt på dagen lokal tid, i stekende solskinn og 30 grader på center court. I første sett spilte de to jevnt, men i andre sett var Andersen suveren og vant poeng med den ene forhandvinneren og serveesset etter hverandre.

Med seieren i dag er Jan Frode Andersen inne blant de 200 beste i verden på rankingen. I tillegg er han sikret direktespill i neste turnering i Santiago i Chile. Nordmannen kom inn i turneringen i Brasil som Lucky Looser, etter at to spillere trakk seg fra hovedturneringen i siste øyeblikk. Sjansen har Jan Frode Andersen tatt godt vare på.

  • Hamar-spillerens sterke spill de siste ukene, med to kvartfinaleplasseringer, og nå en semifinale, betyr også at han har gode muligheter for å få delta i Grand Slam-turneringen Australian Open i begynnelsen av januar neste år.
STORFORM: Jan Frode Andersen har spilt seg til semifinalen i en turnering i Brasil.
Hele Norges coronakart