Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andersen returnerer til Start

Forlater Strømsgodset etter sesongslutt.

FORLATER DEILA: Glenn Andersen har vært en viktig mann for Ronny Deilas Strømsgodset. Nå returnerer den rutinerte sørlendingen til Start etter sesongen.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .
FORLATER DEILA: Glenn Andersen har vært en viktig mann for Ronny Deilas Strømsgodset. Nå returnerer den rutinerte sørlendingen til Start etter sesongen.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Glenn Andersen blir Start-spiller fra årsskiftet. Strømsgodset-spilleren har skrevet under på en kontrakt som binder ham til sørlandsklubben i tre år.

- Vi er svært glade for å ha blitt enig med Glenn. Dette er en glimrende spiller som kan bekle alle rollene i den bakre firer, men han er primært hentet som midtstopper, sier sportslig administrativ leder Rune Jakobsen i Start til ikstart.no.

Start har jobbet med å få Andersen spilleklar tidligere, men greide ikke å bli enig med Strømsgodset om en umiddelbar overgang.

Glenn Andersen er ingen ukjent spiller i Start. Han spilte for klubben også i 2004 og 2005.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!