Tour de Yorkshire, 2018:

Andersen slukt på oppløpet i Yorkshire

Urytmisk spurt for den norske 19-åringen.

FOTO: Hitec Products-Birk Sport
FOTO: Hitec Products-Birk Sport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Line Marie Gulliksen gjorde et fantastisk forarbeid for lagvenninnen Susanne Andersen på vei inn mot mål i Doncaster.

Det var snakk om første etappe av Tour de Yorkshire, og Hitec Products-Birk Sport var ankommet Storbritannia med mål om kapre en ny topplassering.

Gulliksen og Andersen gikk offensivt til verks. Etter at bruddet ble kjørt inn cirka 15 kilometer unna mål, holdt Gulliksen Stavanger-jenta godt plassert inntil hun slo ut med 1,1 kilometer igjen til streken.

Fikk aldri startet spurten

Instinktivt fulgte Andersen et initiativ fra Canyon SRAM ute til venstre, der også Team Sunweb forsøkte å få Floortje Mackaij i posisjon.

Det var imidlertid på motsatt side det skulle åpne seg. Der ble Kirsten Wild avlevert i perfekt posisjon, og hun bare økte ledelsen inn mot streken.

Ingen hadde krefter til å komme seg forbi den rutinerte nederlenderen, og bak i feltet kunne en av lagvenninnene fra WiggleHigh5 strekke armene i været.

- Det ser enkelt ut, men det er aldri det. Det var en fantastisk innsats fra hele laget som lå bak. Jeg liker virkelig denne avslutningen, fortalte Wild etter målgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer