Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Andersen tapte igjen mot Calleri

Jan Frode Andersen gikk i natt på sitt andre tennistap på kort tid mot argentineren Agustin Calleri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men nordmannen ga den fjerdeseedede argentineren tøffere motstand i natt enn da de møttes i kvartfinalen i Copa Ericsson i Chile for to uker siden.

I natt spilte de mot hverandre i 2. runde i en turnering i Buenos Aires i Argentina. Calleri på hjemmebane, foran flere tusen tilskuere, vant med settsifrene 6-3, 6-7 (4), 0-6. Sistesettet var nordmannen sjanseløs mot Calleri.

Fornøyd

Selv om det ikke ble noen turneringseier for Jan Frode Andersen på hans litt over én måned lange tennisturné i Sør-Amerika, har han plukket viktige ATP-poeng og sikret seg kvalifiseringsspill til Australian Open som arrangeres mellom 14. og 27. januar neste år. Før Andersen dro sørover med racketen i bagen var han ranket rundt 230 i verden.

Han har sikret seg tilsammen 74 ATP-poeng på den måneden han har spilt nå. Det betyr at han vil være plassert på rundt 175. plass når verdensrankingen offentliggjøres neste uke. Nå planlegger Jan Frode Andersen julefri med samboeren sin, og han skal trene styrke før de neste turneringene i romjulen og på nyåret.

Hele Norges coronakart