PÅ VEI UT? Manchester United reiste i dag til USA uten Anderson. Brasilianeren kan være på vei bort fra klubben. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix
PÅ VEI UT? Manchester United reiste i dag til USA uten Anderson. Brasilianeren kan være på vei bort fra klubben. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB ScanpixVis mer

Anderson ble ikke med United-troppen til USA

Kan bli van Gaals første «offer».

Brasilianske Anderson er den første spilleren som later til å ha fått beskjed om at han ikke har en framtid i Manchester United under Louis van Gaal. Han er ikke med når United reiser til USA.

Den engelske storklubben møter Los Angeles Galaxy, Roma, Inter og Real Madrid på USA-turneen, og reiser med en 25-mannstropp. Den omfatter nykommerne Ander Herrera og Luke Shaw, stjerner som Wayne Rooney og Juan Mata, samt unggutter som brødrene Will og Michael Keane og Jesse Lingard.

Det er flere spillere som har en uviss framtid under van Gaal, men brasilianske Anderson ser ikke engang ut til å få sjansen til å vise seg fram. Han er utelatt fra troppen.

26-åringen har aldri slått til siden han kom til United i 2007, og imponerte heller ikke på lån i Fiorentina sist sesong.

Portugisiske Bebe er heller ikke med, men han skal etter sigende nærme seg Benfica. Ingen av Uniteds spillere som kom til cupspillet i VM er med på turneen.

(NTB)