- Anderson ett år bak skjema

Ferguson skal være bekymret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Nesten 200 millioner kroner kostet det Manchester United å hente stortalentet Anderson (19) fra Porto i sommer. Med en sånn prislapp forventes det ikke bare at du skal være en langsiktig investering - det forventes at du viser prov på kvalitet relativt raskt.

Sesongen er fortsatt ung, men Anderson har fått en tyngre start enn Sir Alex Ferguson hadde håpet.

The Guardian skriver i dag at United-manageren skal ha fortalt kolleger at brasilianeren ligger et år bak skjema, og at det kan ta lang tid før han blir en reell utfordrer til en plass i førsteoppstillingen, der han på sikt er ment å erstatte Paul Scholes.

Hårføner i garderoben

Anderson slet med en hamstringskade i sesonginnledningen, noe som kan være en medvirkende faktor til den svake starten. Det forklarer likevel ikke mangelen på entusiasme og glød - som Ferguson skal ha vært aller mest skuffet over etter ligacupfadesen mot Coventry.

Etter kampen var han «forbløffet» over lagets begredelige forestilling. I garderoben skal han ha gått enda hardere til verks.

For manageren som gjorde Alan Hansens profeti «you don\'t win anything kids» til skamme i 1995/96-sesongen, var det uvant kost å gå såpass hardt ut mot unggutta som han gjorde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer