Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anderson nekter for sjokkuttalelse

- Intervjuet fant aldri sted.

DRØMMENES TEATER: Anderson, her sammen med Javier Hernandez, har ikke fått så mye spilletid i Manchester United. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
DRØMMENES TEATER: Anderson, her sammen med Javier Hernandez, har ikke fått så mye spilletid i Manchester United. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går skrev Dagbladet om den Fiorentina-utlånte Manchester United-spilleren Anderson, som etter sigende skal ha sagt at flere spillere ønsker seg bort fra de røde djevlene.

- Jeg er sikker på at mange spillere vil bort, spesielt spillere som meg selv og Nani, som har vært i Manchester i sju eller åtte år, ble det hevdet at Anderson sa på en pressekonferanse i Italia.

Nå har brasilianeren tatt til ordet mot de påståtte uttalelsene.

På sin Instagram-profil har han lagt ut et bilde av en tekst hvor han sier at han aldri har sagt det han blir sitert på.

- Jeg er sjokkert og overrasket over et påstått intervju som aldri fant sted. Jeg ga aldri noe intervju, for ikke å snakke om at jeg aldri sa noe stygt om klubben jeg elsker, en klubb hvor jeg vokste opp og som har gitt meg så mye. Fy skam! skriver Anderson.

I dag tidlig la han også ut et bilde fra bussparaden gjennom Manchester etter at seriemesterskapet var sikre i fjor vår.

Anderson er på lån hos de lilla i Serie A ut sesongen.

- Vi har ikke fått gitt han så mye spilletid som vi kanskje hadde håpet. Derfor synes vi dette er en god løsning, sa United-sjef David Moyes da avtalen gikk i boks.

Hele Norges coronakart