FRYKTET DET VERSTE: Odd Grenlands Mattias Andersson fryktet at korsbåndet hadde røket for tredje gang på fire år da han kolliderte med Karim Essediri i mandagens kamp mot Lillestrøm.Foto: Lise Åserud / Scanpix
FRYKTET DET VERSTE: Odd Grenlands Mattias Andersson fryktet at korsbåndet hadde røket for tredje gang på fire år da han kolliderte med Karim Essediri i mandagens kamp mot Lillestrøm.Foto: Lise Åserud / ScanpixVis mer

Andersson ute i tre måneder

Fryktet korsbåndet hadde røket for tredje gang på fire år.

(Dagbladet): Mattias Andersson fryktet sin tredje korsbåndsskade på fire år da han kolliderte med Karim Essediri i mandagens kamp mellom Lillestrøm og Odd.

Etter MR-undersøkelser av kneet har Odds medisinske støtteapparat konkludert med at korsbåndet er intakt.

- Korsbåndet har ikke røket. Det er et sidebånd på yttersiden av kneet som er delvis avrevet, men heldigvis er situasjonen bedre enn vi fryktet, forteller klubbleget Ola Stamnes til TV 2 Sporten.

Likevel må 29-åringen belage seg på et lengre opphold fra fotballbanen. Det dukket nemlig opp noe uforutsett, som vil holde ham på sidelinja i flere måneder:

- Han må nok regne med å være ute i opptil tre måneder. Han har fått en muskelskade som vi ikke la merke til med en gang, sier Stamnes.